SLIM TELECOM & IT is dé onafhankelijke specialist in regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

TICKET AANMAKEN

Overige diensten

Slim Telecom & IT denkt verder dan alleen maar het kunnen bellen of internetten met diverse devices. Wij leveren niet alleen de connectivity, maar ook de gewenste hardware. Daarnaast zorgen we ervoor dat die hardware het ook altijd doet of vervangen wordt.

Ook denken wij in slimme oplossingen, waar je als ondernemer én als werknemer iets aan hebt. Oplossingen voor nu en voor de toekomst.

Hardware en repair

Slim Telecom & IT is partner van onder anderen de volgende merken:

Een mobiele telefoon moet optimaal presteren, altijd! Helaas is dit soms niet het geval.

Bij schade of een defect toestel zal Slim Telecom & IT voor u de afhandeling van de reparatie uit handen nemen.

Track en Trace

Een kilometeradministratie bijhouden is een tijdrovende klus. Hoe fijn is het dan als dit via een betrouwbaar systeem wordt vastgelegd, zonder dat u zich daar verder zorgen over hoeft te maken. Slim Telecom en IT heeft met EuropeTrack een zeer betrouwbaar systee voor het bijvoorbeeld het vastleggen van rapportages, live volgen van uw voertuigen en brandstofmanagement.

Real time volgen van uw auto’s

Waar zijn uw auto’s? Rijden ze of staan ze stil? Met ritregistratie bent u steeds in staat om in te spelen op veranderende omstandigheden. Zo kan er net dat extra klantbezoek worden afgelegd, waardoor de productiviteit toeneemt!

Besparing op administratie

Het is niet meer nodig om bij iedere rit kilometerstanden, bezochte adressen, bestuurdersinformatie en aard van het gebruik (zakelijk of privé) te noteren. Eén druk op de knop en alles wordt vastgelegd in uw rittenregistratie. De rapportages achteraf zijn verbluffend gedetailleerd, inclusief vertrek- en aankomsttijden. U weet daardoor altijd hoe lang een bezoek heeft geduurd.

Inzicht in gedrag en gebruik

Het systeem geeft u veel inzicht, waardoor u in staat bent om efficiënter te plannen en de productiviteit te verhogen! U ziet precies hoeveel uren uw medewerkers onderweg zijn geweest en bij uw klanten hebben doorgebracht. Ook het gebruik van de auto buiten werktijd wordt inzichtelijk gemaakt, waardoor overuren en privégebruik eenvoudig worden geregistreerd.
Alle pakketten hebben standaard de volgende functionaliteiten:

Een knop waarmee u kunt aangeven of een rit een Zakelijk of Privé karakter heeft, de zogenaamde PZ-knop.

  • Bestuurdersherkenning: een extra module waarbij iedere bestuurder een zogenaamde i-button krijgt om zich aan te melden zodra hij/zij de auto gaat gebruiken. Als een auto meerdere bestuurders heeft is dat extra handig. Hiermee kunt u zien welke bestuurder wanneer in de auto heeft gereden.
  • Een persoonlijk internet account, waarop u kunt inloggen en de geregistreerde data kunt bekijken.
  • De geregistreerde gegevens worden minimaal 1 maand tot maximaal 7 jaar bewaard.
  • Gratis software updates.

POSTCODE CHECK

SLIM Telecom & IT heeft toegang tot de belangrijkste databases om een check te doen voor de beste internetverbinding voor uw lokatie. Voer onderstaande gegevens in en u krijgt binnen 4 uur een geschikt voorstel: